Εντυπωσιακά all time classic αρώματα Dior 2021

By | 27 Ιανουαρίου, 2021

Εντυπωσιακά all time classic αρώματα Dior 2021

Τα αρώματα του House Dior είχαν πάντα μια μοναδική θέση στην καρδιά μου. Βαριά και πικάντικα ή ανάλαφρα και δροσερά, εξωτικά ή clean cut αρώματα Dior 2021, όμως, ποτέ αδιάφορα. Πάντα κατάφερναν να δημιουργήσουν συναισθήματα μέσα μου.

Ο οίκος Dior ξεκίνησε στης αρχές του 20 αιώνα και μέχρι σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί haute couture κουλτούρα, πολυτελή αξεσουάρ και φανταστικά καλλυντικά και αρώματα.

Στο e-shop https://venera.gr/dior θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε αρώματα κατάλληλα για κάθε εποχή και ώρα.

3 γυναικεία αρώματα που τρελαίνουν τους άντρες

Τα γυναικεία αρώματα Dior έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την αυτοπεποίθηση κάθε κυρίας κάνοντας την να νιώθει πιο ελκυστική. Μια μελέτη του Journal of Cosmetic Sciences, σε ένα δείγμα 870 γυναικών συμπέρανε ότι η προσωπική μυρωδιά που έχει το σώμα κάθε γυναίκας, σε συνδυασμό με το κατάλληλο για το δέρμα της άρωμα, μπορούν να της επηρεάσουν τόσο την ψυχολογία όσο και τις εντυπώσεις που σχηματίζουν οι άνδρες για αυτήν.

Αυτός ο λόγος και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε γιατί οι γυναίκες αγαπούν τόσο πολύ τα αρώματα και τα φοράνε στης ειδικές περιπτώσεις.

  1. Dior J’adore EDT 100ml

  2. Dior J’adore In Joy EDT 100ml

  3. Dior Addict Eau De Toilette 2014 EDT 100ml

Κάποιοι λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών όμως εμείς τολμούμε να προσθέσουμε και τα αρώματα. Σε πολλές έρευνες αγοράς που γίνονται κάθε χρόνο ένα ποσοστό άνω τον 80% των γυναικών δηλώνει ότι αγοράζει ένα καλό άρωμα τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

Κάποιοι ίσως προσδίδουν αυτό κυρίως λόγω της αυξημένης προσοχής που λαμβάνουν από το ισχυρό φύλο αλλά και επειδή αναζητούν από τον εαυτό τους αυτό το κάτι παραπάνω. Πολλές γυναίκες όταν ρωτηθούν ποιος είναι ο λόγος που της ωθεί σε αγορές αρωμάτων αναφέρουν ότι εκτός του γεγονότος που τους κάνει να μυρίζουν υπέροχα είναι συν ότι και επηρεάζει την ψυχοσύνθεση τους και αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους.

Όλοι ξέρουμε ότι ένα καλό άρωμα μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να αισθανθεί ως το απόλυτο θηλυκό αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση της.

3 ανδρικά αρώματα Dior που συγκινούν της γυναίκες

Τα ανδρικά αρώματα συνήθως χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες αφού οι μυρωδιές μπορεί να είναι πάρα πολλές. Κάποιες ωστόσο διαχρονικά έχουν ξεχωρίσει και έχουν δημιουργήσει εξαιρετικό όνομα τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό κοινό. Ζητήσαμε από επώνυμες γυναίκες να μυρίσουν, να εκτιμήσουν και να κατατάξουν 3 Top ανδρικά αρώματα που θα ήθελαν να μυρίζουν ειδικά οι άνδρες της ζωής τους.

Οι επιλογές τους δεν μας ξάφνιασαν αφού είναι όλα, δικαιολογημένα φυσικά, best sellers στις κατηγορίες τους και κάποια θεωρούνται και ως σταθερής αξίας (vintage).

  1. Dior Homme Intense EDP 50ml

  2. Dior Sauvage EDT 200ml

  3. Dior Fahrenheit Cologne EDT 125ml

Το άρωμα είναι προσωπική ανδρική υπόθεση και έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Για να μπορείς να επιλέξεις όμως σωστά ανάμεσα στα χιλιάδες επώνυμα αρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο πρέπει να δοκιμάσεις και επιλέξεις πως το καθένα από αυτά μυρίζει πάνω σου.

Ανεξάρτητα από το κριτήριο επιλογής, τα σέξι αρώματα οφείλουν να είναι έντονα, αισθησιακά και δυνατά ώστε να κάνουν κλικ στης γυναίκες. Να αποτυπώνονται στο μυαλό τους από την πρώτη φορά, και να ανοίγουν τα παιχνίδια αποπλάνησης δημιουργούν ιστορίες και στους δυο συμμετέχοντες. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορούν να είναι και ταυτόχρονα κομψά ή ρομαντικά. Τα αρώματα Dior διαθέτουν ακριβώς αυτήν την ισορροπία το οποίο είναι και το μυστικό επιτυχίας τους τόσα πολλά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.